Dotik, ljubezen, svoboda in glasba.

Mhm... Prav z lahkoto bi pisal o štirih kolesih modrega neba...
Kako se dva izmed njih vrtita kot zmešana, kako je eden čist zaribal, za enega sem pa danes izvedel, da se komaj še vrti in bo vsak čas odpadel...
Lahko bi...
Pa ne bom.

Danes bom z vami raje delil večerjo...

Torej..

Za začetek si najdi veliko posodo; pa ne zdej pisker za marmelado kuhat ven vlečt iz omare, ker boš iz tega na koncu jedel...

Na dno zrežeš zdrave dele od velike, že delno nagnite domače hruške; s sorto lahko improviziraš, z velikostjo pač ne...

Povrhu hrušk narežeš dve, od prvega soseda narabutane breskve, ki jih predtem preventivno opereš zaradi tega, ker so bile verjetno škropljene; pri sosedu tega ne preverjaš, da smo si na jasnem... :)

Sledijo štiri obcestne, od drugega soseda narabutane slive z okusom po svincu, ki jih pred nadaljnjo obdelavo razkoščičiš (kmalu bi se mi jezik zafeclal zdej, bentiš...) in iz njih prepodiš skvoterje; prati ti jih ni potrebno, ker ne bodo zaradi tega nič kaj bolj zdrave...

Slive narežeš na četrtine ali kakšne druge ne preveč geometrijsko zahtevne oblike; zapomni si, da pripravljaš večerjo in ne magistrske naloge...

Po vrhu natrosiš pest 18 x škropljenih grozdnih jagod iz domačega vinograda (tudi tu ti je, kar se zdravja tiče, pranje džabe...), dodaš 10 velikih žlic Šparovih bio-otrobov s čokolado, vse skupaj preliješ z enim sadnim jogurtom - okus marakuja in enim navadnim jogurtom - okus... hmm... hrvaška krava, ki se kliče Dukat.

Na vrh dodaš eno veliko žlico slovenskega kostanjevega medu.

Tako.
To je torej današnja večerja.
Če kakšne sestavine nimaš, preprosto razširiš krog sosedov.

Aja, še nekaj... Bog ne daj, da to zmešaš med sabo! Pripravili smo večerjo, ne pomije.

Zraven priporočam Corono z bio limono.
Pa dober tek želim... :)

Vam, Minibusarji, pa poleg tega še obilo sreče in vztrajnosti. Jaz sem še vedno z nami... :)

Komentarji